ICX – Icon prijzen vergelijken

Vergelijk ICON PRIJZEN en koop bij Goedkoopste Broker

Goedkoop Icon kopen bij betrouwbare platformen. Vergelijk Icon prijzen en koop je ICX altijd bij de goedkoopste aanbieder. Vergelijk en vind de goedkoopste Icon prijs!

icx Logo

Icon kopen

90 Seconden
loading
Aanbieder Beste Prijs
icx Logo

Icon verkopen

90 Seconden
loading
Aanbieder Beste Prijs
GEMAKKELIJK & VEILIG

Hoe werkt het?

Klik op de Nu Kopen knop achter de goedkoopste Icon aanbieder in de lijst, maak er een account en koop er je Icons.

Kies een broker

Vergelijk Icon prijzen en kies de goedkoopste broker in de lijst.

Veilig Icon kopen

Op ieder platform kan het kopen & verkopen van Icon veilig.

Betaalmogelijkheden

Koop je Icon veilig aan met Ideaal, Bancontact en vele andere mogelijkheden.

Vergelijk de prijs van de top 10 CryptoCurrencies!

Vind de beste Crypto prijs!
Check onze Cryptocurrencie Vergelijker!

Debestecryptoprijzen vergelijkt actuele prijzen van bekende cryptocurrencie aanbieders en brokers. De tarieven schommelen de hele dag door en worden doorlopend opnieuw berekend. In onze crypto vergelijkingstabel wordt steeds realtime prijsdata weergegeven en zo tonen wij de laagste prijzen om te kopen en de hoogste prijs om te verkopen. De meest gunstigste prijs wordt altijd bovenaan getoond in de prijstabel, zodat je direct ziet waar de beste crypto prijs wordt aangeboden.

Selecteer een broker en registreer!

Bekijk de dagprijs van Icon

Icon prijs & info

ICON is een gedecentraliseerd blockchain-netwerk gericht op interoperabiliteit. Met het “blockchain-transmissieprotocol” van ICON kunnen onafhankelijke blockchains zoals Bitcoin en Ethereum met elkaar verbinden en transacties uitvoeren. Dit opent cross-chain use cases die onmogelijk zijn zonder een interoperabiliteitslaag zoals ICON.

ICON Network beschrijft zichzelf als een blockchain-protocol voor algemeen gebruik op basis van de native cryptocurrency ICX die slimme contracten kan uitvoeren, het BFT-DPoS (Delegated Proof-of-Stake) consensusprotocol kan gebruiken en een economisch governance-protocol genaamd DPoC (Delegated) kan gebruiken Bewijs van bijdrage). Het ICON-netwerk wordt aangedreven door een eigen blockchain-engine genaamd ‘loopchain’ en kan honderden transacties per seconde verwerken. Het ICON-project is gestart om de integriteit en transparantie van gegevens die worden gedeeld tussen instellingen en bedrijven te waarborgen en om wederzijdse activa te verplaatsen naar heterogene blockchains zonder een gecentraliseerde organisatie. Op lange termijn wil ICON Network een ‘interchain’ worden die meerdere blockchains met elkaar verbindt op basis van BTP-technologie.

ICX
% 1h
0.31
% 24h
12.83
% 7d
3.12