EOS – EOSIO prijzen vergelijken

Vergelijk EOS PRIJZEN en koop bij Goedkoopste Broker

Goedkoop EOS kopen bij betrouwbare platformen. Vergelijk EOS prijzen en koop je EOS altijd bij de goedkoopste aanbieder. Vergelijk en vind de goedkoopste EOS prijs!

eos Logo

EOS kopen

90 Seconden
loading
Aanbieder Beste Prijs
eos Logo

EOS verkopen

90 Seconden
loading
Aanbieder Beste Prijs
GEMAKKELIJK & VEILIG

Hoe werkt het?

Klik op de Nu Kopen knop achter de goedkoopste EOS aanbieder in de lijst, maak er een account en koop er je EOS.

Kies een broker

Vergelijk EOS prijzen en kies de goedkoopste broker in de lijst.

Veilig EOS kopen

Op ieder platform kan het kopen & verkopen van EOS veilig.

Betaalmogelijkheden

Koop je EOS veilig aan met Ideaal, Bancontact en vele andere mogelijkheden.

Vergelijk de prijs van de top 10 CryptoCurrencies!

Vind de beste Crypto prijs!
Check onze Cryptocurrencie Vergelijker!

Debestecryptoprijzen vergelijkt actuele prijzen van bekende cryptocurrencie aanbieders en brokers. De tarieven schommelen de hele dag door en worden doorlopend opnieuw berekend. In onze crypto vergelijkingstabel wordt steeds realtime prijsdata weergegeven en zo tonen wij de laagste prijzen om te kopen en de hoogste prijs om te verkopen. De meest gunstigste prijs wordt altijd bovenaan getoond in de prijstabel, zodat je direct ziet waar de beste crypto prijs wordt aangeboden.

Selecteer een broker en registreer!

Bekijk de dagprijs van EOS

EOS prijs & info

EOS.IO is een blockchain-protocol dat wordt aangedreven door de native cryptocurrency EOS. Het protocol emuleert de meeste kenmerken van een echte computer, inclusief hardware (CPU (‘s) en GPU (‘ s) voor verwerking, lokaal / RAM-geheugen, opslag op harde schijf) met de computerbronnen gelijk verdeeld over EOS-houders van cryptocurrency. EOSIO werkt als een slim contractplatform en een gedecentraliseerd besturingssysteem dat bedoeld is voor de implementatie van gedecentraliseerde applicaties op industriële schaal via een gedecentraliseerd, autonoom bedrijfsmodel. Het slimme contractplatform claimt transactiekosten te elimineren en ook miljoenen transacties per seconde uit te voeren. EOS (EOS) is software die een blockchain-architectuur introduceert die is ontworpen om verticale en horizontale schaalvergroting van gedecentraliseerde applicaties mogelijk te maken. De EOS-software biedt accounts, authenticatie, databases, asynchrone communicatie en de planning van applicaties over meerdere CPU-kernen en / of clusters.

EOS
% 1h
0.78
% 24h
5.88
% 7d
2.93