LINK – Chainlink prijzen vergelijken

Vergelijk CHAINLINK PRIJZEN en koop bij Goedkoopste Broker

Goedkoop Chainlink kopen bij betrouwbare platformen. Vergelijk Chainlink prijzen en koop je LINK altijd bij de goedkoopste aanbieder. Vergelijk en vind de goedkoopste Chainlink prijs!

link Logo

Chainlink kopen

90 Seconden
loading
Aanbieder Beste Prijs
link Logo

Chainlink verkopen

90 Seconden
loading
Aanbieder Beste Prijs
GEMAKKELIJK & VEILIG

Hoe werkt het?

Klik op de Nu Kopen knop achter de goedkoopste Chainlink aanbieder in de lijst, maak er een account en koop er je Chainlink.

Kies een broker

Vergelijk Chainlink prijzen en kies de goedkoopste broker in de lijst.

Veilig Chainlink kopen

Op ieder platform kan het kopen & verkopen van Chainlink veilig.

Betaalmogelijkheden

Koop je Chainlink veilig aan met Ideaal, Bancontact en vele andere mogelijkheden.

Vergelijk de prijs van de top 10 CryptoCurrencies!

Vind de beste Crypto prijs!
Check onze Cryptocurrencie Vergelijker!

Debestecryptoprijzen vergelijkt actuele prijzen van bekende cryptocurrencie aanbieders en brokers. De tarieven schommelen de hele dag door en worden doorlopend opnieuw berekend. In onze crypto vergelijkingstabel wordt steeds realtime prijsdata weergegeven en zo tonen wij de laagste prijzen om te kopen en de hoogste prijs om te verkopen. De meest gunstigste prijs wordt altijd bovenaan getoond in de prijstabel, zodat je direct ziet waar de beste crypto prijs wordt aangeboden.

Selecteer een broker en registreer!

Bekijk de dagprijs van Chainlink

Chainlink prijs & info

Chainlink (LINK) is een gedecentraliseerde orakeldienst, die als doel heeft slimme contracten te verbinden met data uit de echte wereld. Omdat blockchains geen toegang hebben tot gegevens buiten hun netwerk, zijn orakels nodig om te functioneren als datafeeds in slimme contracten. Oracles bieden externe gegevens (bijv. Temperatuur, weer) die slimme contractuitvoering activeren wanneer aan vooraf gedefinieerde voorwaarden is voldaan.

Deelnemers aan het Chainlink-netwerk worden gestimuleerd (via beloningen) om slimme contracten toegang te geven tot externe datafeeds. Als gebruikers toegang willen tot off-chain gegevens, kunnen ze een verzoekcontract indienen bij het ChainLink-netwerk. Deze contracten matchen het verzoekende contract met de juiste orakels. De contracten omvatten een reputatiecontract, een contract voor orderaanpassing en een aggregatiecontract. Het verzamelcontract verzamelt gegevens van de geselecteerde orakels om het meest nauwkeurige resultaat te vinden.

LINK
% 1h
0.51
% 24h
9.05
% 7d
4.88