BTC – Bitcoin prijzen vergelijken

Vergelijk BITCOIN PRIJZEN en koop bij Goedkoopste Broker

Goedkoop Bitcoin kopen bij betrouwbare platformen. Vergelijk Bitcoin prijzen en koop je BTC altijd bij de goedkoopste aanbieder. Vergelijk en vind de goedkoopste Bitcoin prijs!

btc Logo

Bitcoin kopen

90 Seconden
loading
Aanbieder Beste Prijs
btc Logo

Bitcoin verkopen

90 Seconden
loading
Aanbieder Beste Prijs
GEMAKKELIJK & VEILIG

Hoe werkt het?

Klik op de Nu Kopen knop achter de goedkoopste Bitcoin aanbieder in de lijst, maak er een account en koop er je Bitcoins.

Kies een broker

Vergelijk Bitcoin prijzen en kies de goedkoopste broker in de lijst.

Veilig Bitcoin kopen

Op ieder platform kan het kopen & verkopen van Bitcoin veilig.

Betaalmogelijkheden

Koop je Bitcoin veilig aan met Ideaal, Bancontact en vele andere mogelijkheden.

Vergelijk de prijs van de top 10 CryptoCurrencies!

Vind de beste Crypto prijs!
Check onze Cryptocurrencie Vergelijker!

Debestecryptoprijzen vergelijkt actuele prijzen van bekende cryptocurrencie aanbieders en brokers. De tarieven schommelen de hele dag door en worden doorlopend opnieuw berekend. In onze crypto vergelijkingstabel wordt steeds realtime prijsdata weergegeven en zo tonen wij de laagste prijzen om te kopen en de hoogste prijs om te verkopen. De meest gunstigste prijs wordt altijd bovenaan getoond in de prijstabel, zodat je direct ziet waar de beste crypto prijs wordt aangeboden.

Selecteer een broker en registreer!

Bekijk de dagprijs van Bitcoin

Bitcoin prijs & info

Bitcoin is een vorm van virtueel geld in een netwerk, ook wel “cryptocurrency” genoemd. Anders dan geld zoals wij dat kennen, is het Bitcoin-netwerk volledig gedecentraliseerd, Dit wil zeggen dat miners wereldwijd verspreid transacties goedkeuren. Hierdoor kan eenvoudig bitcoin verzonden en ontvangen worden zonder de tussenkomst van een centrale bank of een andere entiteit. Deze transacties worden uitgevoerd op basis van cryptografische berekeningen en worden vervolgens opgeslagen in een publiekelijk toegankelijk grootboek (een ledger genaamd), beter bekend als een blockchain.

BTC
% 1h
0.47
% 24h
1.24
% 7d
20.52