BCH – Bitcoin Cash prijzen vergelijken

Vergelijk BITCOIN CASH PRIJZEN en koop bij Goedkoopste Broker

Goedkoop Bitcoin Cash kopen bij betrouwbare platformen. Vergelijk Bitcoin Cash prijzen en koop je BCH altijd bij de goedkoopste aanbieder. Vergelijk en vind de goedkoopste Bitcoin Cash prijs!

bch Logo

Bitcoin Cash kopen

90 Seconden
loading
Aanbieder Beste Prijs
bch Logo

Bitcoin Cash verkopen

90 Seconden
loading
Aanbieder Beste Prijs
GEMAKKELIJK & VEILIG

Hoe werkt het?

Klik op de Nu Kopen knop achter de goedkoopste Bitcoin Cash aanbieder in de lijst, maak er een account en koop er je Bitcoin Cash.

Kies een broker

Vergelijk Bitcoin Cash prijzen en kies de goedkoopste broker in de lijst.

Veilig Bitcoin Cash kopen

Op ieder platform kan het kopen & verkopen van Bitcoin Cash veilig.

Betaalmogelijkheden

Koop je Bitcoin Cash veilig aan met Ideaal, Bancontact en vele andere mogelijkheden.

Vergelijk de prijs van de top 10 CryptoCurrencies!

Vind de beste Crypto prijs!
Check onze Cryptocurrencie Vergelijker!

Debestecryptoprijzen vergelijkt actuele prijzen van bekende cryptocurrencie aanbieders en brokers. De tarieven schommelen de hele dag door en worden doorlopend opnieuw berekend. In onze crypto vergelijkingstabel wordt steeds realtime prijsdata weergegeven en zo tonen wij de laagste prijzen om te kopen en de hoogste prijs om te verkopen. De meest gunstigste prijs wordt altijd bovenaan getoond in de prijstabel, zodat je direct ziet waar de beste crypto prijs wordt aangeboden.

Selecteer een broker en registreer!

Bekijk de dagprijs van Bitcoin Cash

Bitcoin cash prijs & info

Bitcoin Cash (BCH) is hard fork (een door de gemeenschap geactiveerde update van het protocol of de code) van Bitcoin die op 1 augustus 2017 van kracht werd en de blokgrootte verhoogd tot 8 MB, om de onderliggende technologie van Bitcoin te helpen schalen.

16 november 2018: BCH werd opnieuw vertakt en opgesplitst in Bitcoin SV en Bitcoin ABC. Bitcoin ABC werd de dominante keten en nam de BCH-ticker over omdat deze meer hashpower en de meeste knooppunten in het netwerk had.

BCH
% 1h
0.87
% 24h
4.42
% 7d
6.37